Nordax forbrukslån

Nordax tilbyr konkurransedyktige lån i hele Norden og i Tyskland.  Selskapet har cirka 95.000 kunder og nesten 200 ansatte. Hovedkontoret deres befinner seg i den svenske hovedstaden, Stockholm.
Selskapet ble grunnlagt rundt 2005 av fem entreprenører med lang erfaring innen kredittgiving. Nordax er i dag basert på stor kunnskap og engasjement og visjonen er å tilby hver enkelt kunde personlig service. Selskapet er under tilsyn av det svenske finanstilsynet.

Hva kan jeg bruke lånet til og hvor mye kan jeg låne?


Jeg trenger et nytt kjøkken, men har ikke klart å spare opp til dette selv. Kan jeg bruke et forbrukslån til dette?  Ja, det kan du. Alle som kommer i en situasjon som gjør at de trenger ekstra penger der og da, de kan søke om et forbrukslån på ganske kort tid. Dette er en av grunnene til at mange velger en slik løsning. Det tar ikke lang tid å søke om et forbrukslån og du får gjerne svar ganske raskt, senest i løpet av en dag eller to.

Du kan låne mellom kr. 10.000,- og opp til kr. 500.000,-.   Du kan selvsagt låne et beløp som passer deg, og har du senere behov for en økning av lånet, da kan Nordax hjelpe deg med dette.  Du bestemmer selv det beløpet du vil søke om. Gå inn på nettsiden til Nordax og sjekk med lånekalkulatoren. Der ser du hvor mye du må betale pr. måned, ut fra det antall år du ønsker å bruke på nedbetaling.

Tilbakebetaling og gebyrer

invest

Nordax tilbyr kundene å nedbetale lånet i løpet av 15 år.  Antall år du bruker på nedbetaling, avgjør hvor mye du må betale pr. måned sammen med rentenivået. Utover det månedlige avdraget, må du betale et gebyr på kr. 65,- pr. måned i såkalt terminbeløp. Renten fastsettes ut fra din økonomiske situasjon og resultatet av kredittvurderingen som foretas.  Renten er flytende, og laveste rente er på 7,9%. Den høyeste renten er i skrivende stund på 18,9%.  Får du godkjent lånet ditt, blir det lagt til kr. 595,- i etableringsgebyr.

Søknadsprosessen

Disse kravene må du oppfylle for å kunne søke om forbrukslån:

  • Du må være fylt 23 år
  • Du må ha en registrert liknet inntekt, på minst kr. 150.000,-
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker og betalingsanmerkninger
  • Du må ha registrert adresse i Norge.


Oppfyller du disse grunnkravene, kan du gå inn på nettsiden til Nordax og fylle ut søknaden som ligger der. Husk at det er viktig å fylle ut alle feltene så oppriktig og korrekt som mulig. Søknaden er helt uforpliktende og du kan avslå et tilbud, når som helst. Det går kort tid fra du har sendt inn søknaden elektronisk, til du mottar et svar. Blir du godkjent og mottar et tilbud, går resten av prosessen relativt raskt. Se igjennom lånedokumentene og signer avtalen via BankID.  Du må også sende inn kopi av siste lønnslipp sammen med de siste ligningspapirene. Så snart dokumentene er godkjent fra banken sin side, kommer pengene inn på kontoen din.